Piggy Spaarsysteem

Wat is Piggy?
Piggy is een spaarsysteem wat je kunt gebruiken bij verschillende winkels, waaronder Bakkerij Dunnewind. Met Piggy kun je sparen voor kortingen of (korting op) leuke producten. Je kunt sparen met de fysieke spaarkaart en online met de app of account.

 Hoe werkt het?
Als je bij Bakkerij Dunnewind of in de webwinkel een aankoop doet, kun je ervoor kiezen om punten te sparen met Piggy. Bij elke euro die je uitgeeft krijg je 1 spaarpunt. In de app of in de winkel kun je je punten verzilveren voor leuke producten of kortingen.

Bij een webbestelling kun je aangeven dat je mee wilt sparen met Piggy bij het afrekenen. Als je al een account hebt, zorg er dan voor dat je het e-mailadres gebruikt wat gekoppeld is aan je Piggy-account. Wanneer je een online bestelling wilt afhalen, is het belangrijk dat je aangeeft dat je online de Piggy punten wilt sparen. In de winkel krijgen afhalers van online bestellingen géén punten.

Als je in de winkel een aankoop doet, kun je bij het afrekenen je persoonlijke QR-code scannen. Deze vind je op je Piggy kaartje of in de Piggy app. Je punten worden automatisch op je account gezet. De punten die je spaart in de webshop en in de winkel, worden bij elkaar opgeteld. Het maakt dus niet uit of je de ene keer online besteld en de andere keer in de winkel koopt.

Punten verzilveren
In de app of op je persoonlijke pagina via de Piggy website kun je per winkel zien hoeveel punten je al gespaard hebt. Hier kun je ook zien waar je allemaal voor kunt sparen. Beloningen die groen zijn aangegeven, kun je verzilveren. Sommige beloningen kunnen alleen opgehaald worden in de winkel, sommige zijn alleen online beschikbaar en sommige zijn voor beiden beschikbaar. 

Per winkel kun je zien hoeveel punten je gespaard hebt. Deze punten kun je altijd inzien wanneer je inlogt bij de app van Piggy of op de persoonlijke pagina via de website. Genoeg punten verzameld? Beloningen die je kan verzilveren worden groen aangegeven en kan je direct gebruiken.